0 100 90 1

Test: Bestways Lay-z Spa Miami Airjet - Plasseffektivt spabad

Produkt: Spabad Prisklasse: Budsjett Form: Rundt Materiale: PVC Antall jetdyser: 81 Antall plasser: 4 Volum (liter): 800 Varmekapasitet: 40 grader Spenning: 220–240 V Høyde: 66 cm Bredde: 180 cm Dybde: 180 cm Vekt i fylt tilstand: 696 kg

Lay-z Spa Miami beskrives av Bestways som et lettplassert spabad som gir mye for pengene. Det er litt mindre enn enkelte andre modeller, med et volum på 800 liter og sitteplasser for fire voksne. Det har imidlertid en godkjent mengde jetdyser, 81 stk.

Miami er også utstyrt med en timer som gjør at du kan stille inn i hvilken tid vannet skal være oppvarmet, noe som er mer energieffektivt enn konstant oppvarming. Vannet varmes opp mellom 1,5 og 2 grader i timen, og det følger med et bassengdekke som du kan sette på for å holde varmen inne eller rett og slett for å unngå at noen faller ned i badet.

Energieffektivt, men mangler belysning

I en test hos Decking Hero får Lay-z Spa Miami ros for det noe mer kompakte formatet, som gjør det egnet for brukere med begrenset plass på tomten. Testeren mener også at Miami har et høyt antall jetdyser i forhold til volumet, og han beskriver det som energieffektivt.

Han mener imidlertid at Miami, til tross for produsentens informasjon, i praksis ikke har plass til fire voksne, men at dette blir for trangt. To voksne og to barn er rimeligere i testerens øyne. Han savner også innebygd LED-belysning, men medgir at dette kan kjøpes som separat tilbehør.

  • Kompakt format
  • Godt antall jetdyser
  • Timer
  • Ingen innebygd belysning
  • Trangt for fire voksne
90

God pris hos: