0 100 94 1

Test: Bestways Lay-z Spa Helsinki Airjet - Frostsikret med pent "tredesign"

Produkt: Spabad Prisklasse: Premium Form: Rundt Materiale: PVC Antall jetdyser: 87 Antall plasser: 7 Volum (liter): 1 123 Varmekapasitet: 40 grader Spenning: 220–240 V Høyde: 66 cm Bredde: 180 cm Dybde: 180 cm Vekt i fylt tilstand: 1 155

Bestways Lay-z Spa Helsinki er et spabad som også skal kunne brukes i kaldere temperaturer. Det bruker det Bestways kaller for Freeze Shield, en type frostsikring som beskytter spabadet selv når temperaturene kryper nedover.

Bestways oppgir at fem til syv personer kan få plass i Helsinki, men diameteren på 180 cm gjør at så mange personer samtidig kan oppleves trangt. Med Helsinki etterstreber Bestways et litt annerledes design, da selve bassenget har en treimitasjonsfarge i stedet for den svarte eller grå fargen som mange oppblåsbare bassenger ellers har.

Lett å installere og vedlikeholde

Frostsikringen og det pene designet får pluss i margen av en tester hos T3. Han beskriver oppvarmingen som raskt unnagjort og vedlikeholdet som lett å håndtere takket være det innebygde systemet for dosering av klor i vannet.

Selv om installasjonen beskrives som enkel, mener testeren at de fem minuttene installasjonen tar ifølge produsenten, er en overdrivelse. Han sier også at det blir trangt med syv personer i bassenget.

  • Pent design
  • Frostsikring
  • Enkel installasjon
  • I praksis for trangt for syv personer samtidig
94