0 100 87 1

Test: Bestway Lay-z Spa Riviera Airjet - Tåler godt også lavere temperaturer

Produkt: Spabad Prisklasse: Budsjett Form: Rundt Materiale: PVC Antall jetdyser: 87 Antall plasser: 6 Volum (liter): 935 Varmekapasitet: 40 grader Spenning: 230 V Høyde: 61 cm Bredde: 196 cm Dybde: 196 cm Fylt vekt: 966 kg

Lay-z Spa Riviera Airjet er et fint og stort spabad med et volum på 935 liter. Den har imidlertid noe færre jetdyser (87) enn andre modeller fra Bestway. Romsligheten er god, med en diameter på nesten to meter.

Innsiden av spabadet har et mosaikkmønster for den lille ekstra estetiske touchen. Det er en avløpsventil i bunnen, så det er ikke noe problem å tømme spabadet. Vannet kan varmes opp til 40 grader, og du får også Bestways vanlige Freeze Shield-funksjon, som forhindrer frysing ved lavere temperaturer.

Billig, men varer ikke lenge
Kundetilfredsheten med dette spabadet er generelt høy. Det får fremfor alt ros for den attraktive prisen. Andre eksempler på plusspunkter er at størrelsen er veldig bra, og at det ikke gir altfor mye lyd.

Det som senker vurderingen, er at noen føler at kvaliteten på produktet ikke er den beste, og at enkelte deler ikke er tilgjengelig som reservedeler.

  • God størrelse
  • Attraktivt priset
  • Kvaliteten oppleves ikke som den beste av alle
87