0 100 92 1

Test: Bestway Lay-z Spa Hawaii Airjet - Fungerer bra, men kanskje ikke så velbygget

Produkt: Spabad Prisklasse: Mellomklasse Form: Kvadratisk Materiale: PVC Antall jetdyser: 140 Antall plasser: 6 Volum (liter): 840 Varmekapasitet: 40 grader Spenning: 240 V Høyde: 71 cm Bredde: 180 cm Dybde: 180 cm Fylt vekt: 879 kg

Hvis spabadet du skal kjøpe, ikke trenger å ha plass til flere enn seks personer om gangen, vil sannsynligvis Hawaii Airjet fungere helt fint. Det har litt mindre volum enn enkelte andre modeller (840 l), men det har likevel seks sitteplasser, så hvis det bare er to til fire personer som bader samtidig, er det god plass.

Det er fort gjort å klargjøre spabadet for bruk. Ifølge Bestway selv kan det gå så fort som ti minutter, og det krever ikke verktøy i det hele tatt. Hvis du mot formodning skulle få problemer, er en DVD med instruksjoner inkludert.

Vanskelig å vedlikeholde
Gjennomsnittlig vurdering fra kjøpere på Amazon er høy – 4,5 av 5. Spabadet roses blant annet for at oppvarmingen går raskere enn forventet (fra 11 til 40 grader på 24 timer i ett tilfelle), og for å ha en ytelse som oppleves som sammenlignbar med andre dyrere modeller fra Bestway. Den firkantede formen betyr også at noen opplever det som mer romslig enn enkelte runde modeller.

De som ikke er helt fornøyd med denne modellen, mener at spabadets kvalitet ikke er den beste. I enkelte tilfeller har gummihuset blitt ødelagt, og i andre tilfeller mekaniske deler som filtre og pumper, som ikke har vært mulig å bytte ut.

  • Mange dyser
  • Enkelt å montere
  • Enkelte opplever kvaliteten som under standard
92

Beste pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått


Amazon

Kundrecensioner av Bestways Lay-z Spa Hawaii Airjet