0 100 96 1

Test: Berg Favorit Comfort 430 cm - Solid konstruksjon

Produkt: Trampoline Kategori: Mellomklasse Medfølgende sikkerhetsnett: Ja Form: Rund Maks. personvekt: 120 kg Antall fjærer: 96 stk Høyde: 90 cm Bredde kantbeskyttelse: 38 cm Størrelse: 430 cm

Kantbeskyttelsen er 38 cm bred, 2 cm tykk over rammen og 1 cm tykk over fjærene. Skummet er vannavvisende og PVC-belagt for å være så værbestandig som mulig. Rammen har et sinkbelegg som gjør den enda mer holdbar og beskyttet mot rust.

Også mattens fjærer er sinkbehandlet for bedre rustbeskyttelse, og selve matten tåler vekter på opptil 120 kg. Matten havner 90 cm over bakken, noe som er en vanlig høyde for trampoliner som ikke er nedgravd. Trampolinen kommer med et sikkerhetsnett som gir en total høyde på 189 cm, og som har en overlappende, selvlukkende åpning.

Kanskje ikke helt lett å montere
SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut gir denne trampolinen høye karakterer, blant annet på grunn av rammene og bena, trampolinens mykhet og spretten i hoppeduken. De beskriver konstruksjonen som grov og kraftig, og mener at den er lett å komme inn i og ut av. De vurderer også risikoen for at en fot havner ned mellom fjærene eller utenfor nettet som liten.

Det SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut gir litt lavere karakterer for, er først og fremst monteringen (som de har målt til å ta nesten tre timer) samt bruksanvisningen. Også enkelte kjøpere mener at det er vanskeligere å montere trampolinen enn de hadde ønsket, delvis på grunn av instruksjonene i håndboken.

  • Sikkerhetsnett er inkludert
  • Mer enn godkjent vektgrense
  • Robust
  • Monteringen og bruksanvisningen oppleves som komplisert av enkelte kunder
96

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - April 2019
Experttest av Berg Favorit Comfort 430 cm

Fitshop
Kundrecensioner av Berg Favorit Comfort 430 cm

Vi i Villa - juni 2015
Experttest av elva studsmattor