0 100 97 1

Test: Berg Champion 430 cm - Bygget for bedre sprett

Kategori: Premium Medfølgende sikkerhetsnett: Ja Form: Rund Maks. personvekt: 120 kg Antall fjærer: 128 stk. Høyde: 95 cm Bredde kantbeskyttelse: 38 cm Størrelse: 430 cm

Som andre trampoliner fra Berg har Grand et sikkerhetsnett med en overlappende åpning som også er selvlukkende. For å oppnå best mulig sprett har denne trampolinen et såkalt Twin Spring-system og en duk som slipper gjennom 50 % mer luft enn enkelte andre duker, noe som gir mindre luftmotstand.

Trampolinen har en vektgrense på fullt godkjente 120 kg og en kantbeskyttelse kledd i PVC som er 38 cm bred. Kantbeskyttelsen har dessuten et øvre og nedre lag av PVC som er 0,55 mm tykt, noe som tjener til å forlenge kantbeskyttelsens levetid. Alle monteringsdeler for både sikkerhetsnettet og selve trampolinen er laget av stål for maksimal holdbarhet.

God sprett og lett å montere

Berg Champion kåres til beste premiumvalg i en test av trampoliner på PriceRunner (testen er imidlertid av modellen som er 500 cm i diameter). Den får blant annet ros for å ha høy byggekvalitet og en spenstig sprett. At det finnes installasjonsinstruksjoner på video på YouTube, trekker også opp karakteren.

Selv om den medfølgende bruksanvisningen er tydelig nok, synes testeren det er synd at det ikke er på norsk. Testeren opplever også at mutterne til "Comfort"-nettet (det finnes to forskjellige nett til denne trampolinen) kan være litt vanskelige å få på plass.

  • Godt bygget
  • Bra sprett
  • Sikkerhetsnett er inkludert
  • Ingen bruksanvisning på norsk
  • Noe vriene muttere
97