0 100 85 1

Test: Batiste Dry Shampoo Original - Billig, men får jobben gjort

Produkt: Tørrsjampo Prisklasse: Budsjett

Denne tørrsjampoen har fått nokså gode anmeldelser av Makeup And Beauty. Testeren beskriver håret som av den fete typen, og hun opplever at denne tørrsjampoen fungerer godt i hennes hår. Hun synes også at duften den etterlater, føles frisk.

Hun advarer imidlertid om at man må sørge for å bruke sjampoen som beskrevet i bruksanvisningen. For eksempel blir det mye vanskaligere å børste ut tørrsjampoen hvis man ikke sprayer langt nok unna, og generelt bør man være nøye med å børste grundig etterpå, for å unngå en pulveraktig overflate på håret.

Videre mener Makeup And Beauty at man må være nøye med å massere tørrsjampoen riktig inn, da de ellers opplever at den ikke fungerer som den skal. De anbefaler også ikke å bruke for mye, siden håret da kan føles tungt. Testeren peker også på at hun alltid må vaske håret dagen etter bruk av denne tørrsjampoen.

Holder kanskje ikke så lenge som man skulle ønske

Også kundene er samlet sett fornøyd med Batiste Original. De gir mye ros for hvor godt den fungerer, og at den har betydd at de har sluppet å måtte vaske håret med sjampo hver dag. Det faktum at den ikke etterlater synlige spor, får også pluss fra kjøperne.

De som ikke er helt frelst av denne tørrsjampoen, peker blant annet på at resultatene ikke er like varige som de hadde ønsket. Enkelte opplever også at det er litt vel vanskelig å børste den ut av håret på riktig måte, og det finnes også de som ikke synes at duften er altfor behagelig.

  • Lett å påføre
  • Godt resultater
  • Billig
  • Tvilsom holdbarhet for resultatet
  • duften appellerer ikke til alle
85

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - Desember 2017
Experttest av Batiste Dry Shampoo Original

Makeup and Beauty - april 2014
Experttest av Batiste Original

Makeup Alley
Kundrecensioner av Batiste Original

The Independent
Experttest av 10 torrschampon

NordicFeel - maj 2018
Experttest av fem torrschampon

Mama - januari 2018
Experttest av sju torrschampon

Damernas Värld - september 2018
Experttest av åtta torrschampon