0 100 81 1

Test: Babyliss iPro 230 iCurl ST70E - Også laget for krøller, men kanskje ikke for alle hårtyper

Produkt: Rettetang Prisklasse: Budsjett Oppvarmingstid: 20 sek Automatisk avstenging: 60 min Makstemperatur: 230 grader Ledningslengde: 170 cm Vekt: 386 g Roterende ledningsfeste: Ja

iPro 230 iCurl fra Babyliss er et eksempel på at en produsent har tenkt ekstra godt over hvordan en rettetang skal fungere for å kunne krølle håret, ikke bare rette det.

Den har bøyde, såkalte titan-keramiske plater. Platene er bøyde nettopp for å underlette krøllingen og er designet for å gi en mer direkte oppvarming. De er også designet for å gi håret en glansfull og myk finish.

Oppvarmingen er rask og gjøres på bare 20 sekunder. Det er to forskjellige temperaturinnstillinger på 150 eller 230 grader, avhengig av om du skal rette eller krølle håret. Tangen har en lampe som indikerer at den har nådd riktig temperatur.

Hvor god er egentlig krøllingen?


iPro 230 iCurl har fått gode anmeldelser av Makeup and Beauty og Memorable Days, men ikke uten at de har litt å utsette på hvor god krøllingen er. Førstnevnte opplever at den ikke fungerer i det hele tatt for krølling av hår, selv om testeren medgir at det kan skyldes at hun har veldig tykt hår.

Memorable Days har også problemer med krøllingen og opplever at tangen ikke klarer å lage store krøller, og at sluttresultatet ikke ser særlig naturlig ut. Retteresultatene får desto bedre vurderinger, og det er også populært at tangen varmes opp såpass raskt.

Tangen får minus fordi det bare finnes to forskjellige temperaturmoduser. At den dessuten bare har en ledning på under to meter, føles litt lite når flere av konkurrentene har ledninger på mellom 2,5 og 3 meter.

  • Rask oppvarming
  • Godt retteresultat
  • Gir en fin finish
  • Kort ledning
  • Kun to temperaturmoduser
  • Tvilsomt krølleresultat
81

Disse testene har vi gjennomgått

Makeup and Beauty - juni 2015
Experttest av Babyliss iPro 230 iCurl ST70E

Memorable Days - maj 2014
Experttest av Babyliss iPro 230 iCurl