0 100 78 1

Test: Andersson MIF 1.3 - Liten og hendig skrivebordsmodell

Produkt: Vifter Kategori: Bordvifte Antall hastigheter: 1 Watt: 3 Kabellengde: 90 cm Oscillering: Nei Lydnivå: Ikke oppgitt Fjernkontroll: Nei

Andersson MIF 1.3 er en liten, hendig vifte som i høyeste grad er ment å brukes som bordvifte. Den drives nemlig med en USB-kabel som kobles til for eksempel en datamaskin. Hvis du ikke har et USB-uttak i nærheten, kan du selvfølgelig bruke en veggkontakt av den typen som ofte følger med når du kjøper en mobiltelefon eller et nettbrett.

Ledningen på 90 cm gir en viss frihet med tanke på hvor viften kan plasseres, men den har ingen oscillering og er derfor helt statisk. Det er ingen fjernkontroll inkludert, men viften har på den andre siden bare én hastighet, så en fjernkontroll hadde vært nokså overflødig.

God vifte for prisen

Kjøperne er generelt sett fornøyd med denne viften. Den beskrives som liten og praktisk, og også velfungerende for prisen. De fleste er enige om at det er en god modell å ha på skrivebordet, og støynivået anses ikke for å være for høyt.

Selv om enkelte kunder påpeker at den ikke kan sammenlignes med en stor gulvmodell, medgir de også at dette ikke er å forvente av denne modellen, og at den er et godt supplement til en gulvvifte. Noen synes imidlertid den er noe plastaktig.

  • Liten og hendig
  • Ikke for høylytt
  • Oppleves som noe plastaktig
  • Ingen oscillering
  • Bare én hastighet
78