0 100 90 1

Test: Amika Perk Up Dry Shampoo - Miljøvennlig og dyrevennlig

Produkt: Tørrsjampo Prisklasse: Mellomklasse

Amika har en veldig tydelig miljøprofil, og Perk Up Dry Shampoo er en ris- og plantebasert tørrsjampo som er helt uten aluminium, og som dessuten ikke er testet på dyr. Når det gjelder øvrige egenskaper, gir den volum, rengjør, tilfører dift og beroliger og rengjør hodebunnen.

Én tester gir denne tørrsjampoen høyeste karakter og berømmer blant annet duften, som hun beskriver som diskret. Hun synes også at tørrsjampoen er veldig finfordelt og ikke krever utbørsting; det holder å rufse til håret med fingrene. Testeren gir også pluss for forpakningen, som hun beskriver som morsom og fargerik uten å være barnslig.

Koster den mer enn den smaker?

Kundeanmeldelsene av Glossybox er generelt gode. De fleste berømmer produktet for at resultatet blir veldig bra og langvarig. Det er også flere kunder som fremhever hvor lett den er å påføre. Akkurat som i ovennevnte test er det også flere kunder som synes forpakningen er pent designet.

Som med mange andre tørrsjampoer er det ikke alle kunder som setter pris på hvordan dette produktet lukter, da noen kunder synes det lukter altfor sterkt. Det er også flere kunder som mener dette produktet er altfor dyrt til en tørrsjampo å være, selv om de mener det fungerer bra.

  • Ikke testet på dyr
  • Uten aluminium
  • Bra resultat
  • Duften appellerer ikke til alle
90

Disse testene har vi gjennomgått

Best i test - Desember 2017
Experttest av Amika Perk Up Dry Shampoo

Glossybox
Kundrecensioner av Amika Perk Up

Bangerhead - februari 2013
Experttest av Amika Perk Up