0 100 90 1

Test: Alfi Isotherm Perfect - Bygget for å bevare smaker

Prisklasse: Budsjett Volum: 1 liter Materiale: Rustfritt stål Varmebevaring: 12 timer Kuldebevaring: 24 timer Diameter: 9 cm Høyde: 30,5 cm Vekt: 626 g

Denne termosen er utstyrt med Alfis såkalte Aroma Safe-system, som har til hensikt å opprettholde smak og aroma på det som oppbevares i termosen. Varmt innhold holder varmen i opptil 12 timer, og kaldt innhold forblir kaldt i opptil 24 timer.

Skrukorken er en såkalt automatisk kork, som betyr at den lukkes automatisk når du skrur på koppen, selv om den ikke er skrudd helt tett. Alle deler på denne termosen kan vaskes i oppvaskmaskin, og Alfi stiller seg bak produktet sitt i den grad at de gir ti års garanti.

Ikke uten negative bemerkninger

Denne termosen får en noe blandet vurdering fra kundene. Den får ros for at den er lett å håndtere, og for at den holder bra på varmen. At den er lett å montere og kan vaskes i oppvaskmaskin, får også pluss i margen.

Dessverre er ikke alle helt fornøyd med dette produktet, og det de fleste kommenterer, er lukkingen. I enkelte tilfeller har den vært defekt allerede fra begynnelsen, og i andre tilfeller har den begynt å bli vrien etter en kortere tid enn det kunden synes er rimelig, med lekkasje som resultat.

  • God temperaturbevaring
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Automatisk kork
  • En del kunder opplever lukkingen som under pari
90

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Alfi Isotherm Perfect