0 100 91 1

Test: AL-KO Comfort 51.0 SP-A - Beste bensindrevne gressklipper

Effektiv, men tung gressklipper

Kraftkilde: Bensin Klippeflate: 1800 m² Oppsamler: Ja, 60 liter Klippeteknikk: Rotorklipper Motoreffekt: 2,1 kW Klippebredde: 51 cm Maks. klippehøyde: 8 cm Antall høydemoduser: 7 stk. Lydnivå: 89 dB Vekt: 35,3 kg

Denne gressklipperen er utstyrt med AL-KOs såkalte 4INONE-system, som gir deg en rekke valgmuligheter for hvordan gressavfallet skal håndteres. Du kan enten samle gresset i oppsamleren, kaste det ut gjennom sideutkastet eller bruke bioklipp-funksjonen. Hvis du velger å bruke oppsamleren, rommer den hele 60 liter gress.

Klippebredden er god – 51 cm – og ved hjelp av en spak på siden av maskinen kan du velge mellom de 7 forskjellige høydeinnstillingene. Laveste klippehøyde er 3 cm og høyeste er 8 cm. Gressklipperen er selvgående og har en maksimal klippeflate på 1800 m².

Enkelte spørsmålstegn ved byggekvaliteten
Comfort 51.0 SP-A får den nest høyeste rangeringen av alle bensindrevne gressklippere i PriceRunners test av gressklippere, og den rangerer også høyt hos Råd & Rön. PriceRunner roser den blant annet fordi den er enkel å styre, funksjonsrik og har en god klippeevne. Også hos Råd & Rön får den høye karakterer for håndterbarhet og klippeevne.

Råd & Rön synes derimot den er veldig høylytt, og de mener også at den bruker mye bensin. De gir også minus i margen for at den er tung å bære rundt på. PriceRunner trekker i karakter på grunn av bristende byggekvalitet og fordi den vibrerer veldig kraftig.

  • God klippebredde
  • Klipper veldig bra
  • God størrelse på oppsamleren
  • Tung
  • Høylytt
  • Vibrerer mye
91

God pris hos: