0 100 92 1

Test: Stihl FS 460 C-EM - Kraftig, men tung

Produkt: Ryddesager Kategori: Ryddesag Effekt: 2200 W Inkluderte hoder: Blad og tråd Arbeidsbredde: Ikke oppgitt Vekt: 8,5 kg Lydnivå: 108 dB

For å gjøre FS 460 C-EM så lett å jobbe med som mulig har Stihl samlet alle kontrollene for driftsmodusene i samme håndtak. Sagen er også utstyrt med et spesielt antivibrasjonssystem, som består av stålfjærer som reduserer vibrasjonene i håndtaket.

Motoreffekten er høy, opptil 2200 watt. Dette medfører imidlertid ikke et bemerkelsesverdig høyt lydnivå. Ifølge Stihl ligger det på 108 desibel, noe som ikke er høyere enn det som er standard blant ryddesager. Denne sagen er imidlertid en tung maskin med en vekt på hele 8,5 kg.

Kanskje litt for kraftig

Gjennomsnittsscore for denne ryddesagen er høy – 4 av 5. Den får ros for sin gode effekt og evne til å håndtere ulike typer kratt. Den beskrives som enkel å bruke, blant annet på grunn av den ergonomiske selen. Videre får sagen pluss i margen for at den er lett å vedlikeholde.

På minussiden bemerker noen at det ikke finnes noen beskyttelse for bladet, og det er også enkelte kjøpere som mener at sagen har litt for mye effekt, i den grad at sagen er uegnet for bare å trimme gress.

  • Meget høy effekt
  • Både blad og tråd medfølger
  • Enkel å bruke
  • Tung
  • Dyr
92

Disse testene har vi gjennomgått

Stihl USA
Kundrecensioner av Stihl FS 460 C-EM