0 100 73 1

Test: Smeg BLF01 - Stilig design og god funksjon

Produkt: Blender Prisklasse: Mellomklasse Kapasitet: 1,8 liter Inkluderte kanner: 1 Effekt: 1200 watt Omdreininger per minutt: 15 000 Antall knivblader: 4 Antall hastigheter: 4 Pulsfunksjon: Ja

Som andre produkter fra Smeg er BLF01 en stilig utformet blender i 50-tallsstil. Kannen rommer hele 1,5 liter, og det gjennomsiktige lokket har en innebygd målekopp som kan tas av og lar deg dosere ingredienser gjennom hullet i lokket. Kannen er BPA-fri og kan vaskes i oppvaskmaskin.

BLF01 har gummiføtter som hindrer at den glir rundt på kjøkkenbenken. Motoren har en effekt på 800 watt og kan kjøres med fire forskjellige hastigheter, opptil 18 000 omdreininger per minutt. Dessuten finnes det tre forskjellige programmer: smoothie, isknusing og puls.

Gode vurderinger i test

Denne blenderen får 4 av 5 i karakter fra Trusted Reviews. De er veldig glad i designet og mener at blenderen gjør jobben sin aldeles utmerket. De opplever også blenderen som veldig godt bygget, og at den kan ha lang levetid.

Det eneste Trusted Reviews har å bemerke negativt, er prisen. De er av den oppfatning at det finnes andre blendere til en mindre penge som kan matche BLF01 når det gjelder funksjon, men som kanskje ikke er like pent designet. De savner også et spesielt program for blanding av suppe.

  • Stor kanne
  • Fire hastigheter
  • Tre programmer
  • Bare en medfølgende kanne
73

Beste pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Trusted Reviews - januari 2019
Experttest av Smeg BLF01