0 100 95 1

Test: Skip Hop Stroll & Go Three-Season - Praktisk, delbar hette

Prisklasse: Mellomklasse Lukking: Glidelås Materiale: Polyester Fylling: Polyester Høyde x dybde (cm): 75 x 64 Hull for sele: Ja Vasketråd: Maskinvask Vannavvisende: Ja Vindtett: Ja

Skip Hop & Stroll Go Three-Season er utstyrt med en hette, som i seg selv ikke er uvanlig for en vognpose. Den er imidlertid delbar ved hjelp av en glidelås, så hvis du ikke vil bruke den akkurat for øyeblikket, er det bare å åpne glidelåsen og brette hetten vekk.

Du kan dessuten jobbe med ulike lag. Ett lokk fungerer for vår- og høsttemperaturer, når det ikke er altfor kaldt. Hvis det er skikkelig kaldt, kan du feste på et ytterligere lokk som er varmere og fungerer bedre på vinteren.

Vurderes som verdt sin pris og god til å holde på varmen

Gjennomsnittsvurderingen fra kjøpere på Amazon er solide 4,3 av 5. Selv de som er fornøyd med den, medgir at den er relativt dyr, men de fleste er enige om at den er verdt prisen. Blant annet får modellen pluss for varmebevaringen, og enkelte kjøpere mener at de har måttet begynne å kle på barna mindre tøy, da de til og med kan bli svette i vognposen.

Andre mener på sin side at åpningen i vognposen er for stor, og at for mye kald luft kommer inn. Den får også kritikk fra enkelte hold for at den er vanskelig å ta inn og ut av vognen, da den har en tendens til å flytte på seg slik at selen havner på feil sted.

  • Delbar hette
  • Ekstra lag for kalde dager
  • Holder godt på varmen
  • Oppleves av enkelte som komplisert å sette fast i vognen
95