0 100 86 1

Test: Siemens SN657X01IE - Grunnleggende maskin med raske programmer

Produkt: Oppvaskmaskin Kategori: Oppvaskmaskin med standardbredde Type: Integrert Kapasitet: 13 kuverter Lydnivå: 44 dB Energiklasse: A++ Justerbar overkurv: Ja Lengde (Mål): 88 cm Bredde (Mål): 60 cm Høyde (Mål): 55 cm Vekt: 37,4 kg Vannforbruk per oppvaskkjøring: 9,5 liter

Dette er en oppvaskmaskin som fungerer bra, men som kan oppleves som å ha et noe overdrevent antall funksjoner. Modellen har enkelte smarte ting innebygd, men kanskje ikke i samme grad som noen av konkurrentene i samme prisklasse.

Den har en VarioSpeed-funksjon som kan forkorte oppvaskprogrammene med opptil 66 %, noe som er praktisk hvis ting må gå fort. Dette påvirker åpenbart også energiforbruket. Den øvre kurven er justerbar i høyden i tre trinn, noe som er praktisk hvis du for eksempel trenger å sette større ting i underkurven.

En ren og pen maskin

Hvis du trenger å vaske opp ting som kasseroller eller ovnsformer og vil være sikker på at alt blir ordentlig rent, kan du velge å kjøre et program som vasker med høyere vanntrykk og temperatur. Maskinen har også en funksjon som kalles MachineCare, som fjerner fett og avkalkning og bidrar dermed til å holde maskinen ren.

Det finnes også programmer for halvfull maskin, spesialprogrammer for glass, et automatisk program som føler av hvor skitten oppvasken er, og et hurtigprogram på 30 minutter. Maskinen projiserer et lyssignal på gulvet som forteller deg om maskinen er ferdig kjørt eller ikke.

Råd & Rön gir maskinen generelt høye vurderinger, med minus hovedsaklig for oppvask og tørking av kasseroller samt for lengden på programmene. Kundetilfredsheten er høy, selv om noen bemerker at maskinen ikke har innebygd belysning.

  • Maskinrengjøringsprogram
  • Hurtigprogram
  • Projiserer programstatus
  • Ingen belysning
86

Disse testene har vi gjennomgått

Råd & Rön - februari 2019
Test av 135 diskmaskiner

Siemens Home 
Kundrecensioner av Siemens SN657X01IE

White Away
Kundrecensioner av Siemens SN657X01IE