0 100 89 1

Test: Samsung DV90K6000CW - Romslig maskin med høy kapasitet

Produkt: Tørketromler Type: Varmepumpetrommel Innmating: Front Energiklasse: A++ Kapasitet: 9 kg Lydnivå: 65 dB Mål: 85 x 60 x 60 cm Vekt: 50 kg

DV90K6000CW er en tørketrommel med flere smarte funksjoner og en nokså uvanlig funksjonalitet i form av en tilhørende mobilapp. Appen kan gjøre et automatisk feilsøk på trommelen og gir deg tips i feilsøkingsprosessen.

Maskinen minner deg på når det er på tide å rengjøre filteret på kondensatoren. Det er også vanskelig å slurve med dette, da det finnes en innebygd sensor som føler av hvor rent filteret er. Du trenger heller ikke å lure på om det er på tide å tømme kondensvannet, da det er en måler foran på maskinen der du kan se hvor full beholderen er.

Ellers rommer trommelen hele 9 kg vask og har en utmerket energiklassifisering på A++. Designet kjenner vi igjen fra flere andre tromler - en rundt dør med glassrute, bryter for programvalg og et digitalt display.

Videre har maskinen tømming gjennom slange, i tillegg til muligheten for å tømme beholderen manuelt og muligheten for forsinkelse på opptil 24 timer. Generelt får trommelen middels høye vurderinger hos Råd & Rön, men en av de største minusene er hvor skrukkete plaggene blir etter tørking.

  • Mobilapp, høy kapasitet
  • Testerne opplevde vasken som skrukkete etter tørking
89