0 100 78 1

Test: Remington Dual Foil Travel Shaver TF70 - Bygget for ikke å starte i vesken

Produkt: Shaver Type: Reisebarbermaskin Batterilevetid: 60 min Batteritype: AA Trimmer: Nei Våt/tørr bruk: Nei Display: Nei Medfølgende oppbevaringsveske: Nei

Remington Dual Foil Travel Shaver TF70 er utstyrt med et lineært hode med to fleksible blader, som gjør at den kan følge ansiktets konturer tettere. Apparatet har en innebygd reisebeskyttelse, som lett roteres 180 grader for å frigjøre hodet.

Det er også med denne bevegelsen at man starter og slår av apparatet, noe som betyr at apparatet ikke kan startes så lenge reisebeskyttelsen er i "låst" stilling. Dette er praktisk, da man ikke bare beskytter hodet, men også unngår at maskinen starter utilsiktet når den ligger i vesken.

Enkelte opplever at hodet ikke holder lenge

De som har kjøpt denne barbermaskinen, er generelt relativt godt fornøyd med den. Den får plusspoeng for at den er kompakt og ligger godt i hånden, og enkelte beskriver den som veldig praktisk å ta frem når man ikke har tid eller mulighet til å bruke en "vanlig" barbermaskin eller en høvel.

Enkelte stiller likevel spørsmålstegn om byggekvaliteten, da hodet i noen tilfeller har blitt ødelagt tidligere enn man kunne forvente. En del synes det er synd at den mangler en innebygd trimmer, og enkelte mener at den ikke passer for noe annet enn barbering av korte stubber.

  • Praktisk innebygd reisebeskyttelse
  • Tåler ikke våt bruk
  • Ingen innebygd trimmer
  • Enkelte kunder stiller spørsmålstegn ved barberhodets kvalitet
78

Disse testene har vi gjennomgått

Ebay
Kundrecensioner av Remington Dual Foil Travel Shaver TF70