0 100 91 1

Test: Philips Sonicare DiamondClean HX9924 - Et ekte premiumprodukt, men det koster

Produkt: Elektrisk tannbørste Prisklasse: Premium Børsteinnstillinger: 5 Batteritid: Tre uker Rotasjoner per min: 31 000 Børstehoder inkludert: 4 Timer: Ja Trykksensor: Ja Innebygd display: Ja

Denne el-tannbørsten har det meste – et flott design, flere ulike pusseinnstillinger og gir et meget bra resultat. Men det kommer med en pris, og den er dyr selv til et premiumprodukt å være. Dersom prisen ikke er noe problem for deg, kan denne el-tannbørsten imidlertid være verdt å vurdere.

Du kan kjenne igjen designet fra andre tannbørster fra Philips, samtidig som den har noen ekstra funksjoner du ikke finner på de andre billigere alternativene. Ved siden av strømbryteren har den en knapp for å velge pusseinnstilling og intensitet. Den har også et integrert display som viser hvilken innstilling du har valgt. Den er utrustet med en batterimåler og en innebygd belysning som er tilkoblet trykksensoren.

Den har fem forskjellige pusseinnstillinger og tre ulike hastigheter. Det følger med fire ulike børstehoder, og tannbørsten kan selv kjenne hvilket hode du har satt på, og ut ifra dette velge riktige innstillinger. Tannbørsten sier også ifra når det er på tide å bytte ut hodet.

Veldig mye bra, men prisen er vanskelig å komme bort fra

I tillegg til å kunne lade tannbørsten i laderen som er formet som et glass, kan du også lade børsten rett i reiseetuiet. Når batteriet er fulladet, skal det holde i tre uker. Tannbørsten kan kobles til en mobilapp som blant annet kan vise deg hvor i munnen du ikke har pusset.

Denne tannbørsten får toppkarakter av Electric Teeth – en engelsk blogg dedikert til tannhygiene. Testeren liker for eksempel hvordan tannbørsten er bygget, og synes at håndtaket har en eksklusiv følelse, og at det føles solid og robust i hånden. Han skulle imidlertid ønske at det var noe bedre grep på den.

Han er veldig fornøyd med hvor godt børsten rengjør, selv om han personlig foretrekker renhetsfølelsen fra en Oral-B-børste. Børsten får ros for utvalget av pusseinnstillinger og for at den gradvis øker intensiteten under de første pussingene, slik at du rekker å venne deg til tannbørsten. Det eneste han egentlig henger seg opp i, er prisen, både på selve tannbørsten og på børstehodene.

  • Fantastisk resultat
  • Smart reiseetui
  • Flere innstillinger
  • Dyr
91

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Electric Teeth - april 2018
Experttest av Philips DiamondClean HX9924