0 100 93 1

Test: Panasonic ES-ED96 - Veldig allsidig

Produkt: Epilator Prisklasse: Premium Antall innstillinger: 2 Antall pinsetter: 48 Korteste lengde: 0.5 mm Antall tilbehør: 7 Batteritid: 30 min Laddtid: 60 min Våtanvändning: Ja Belysning: Ja

Denne epilatoren kjennetegnes av kombinasjonen av mange pinsetter og mye tilbehør. Hodet har hele 48 pinsetter, som er vanskelig å slå, og epilatoren kommer med 7 stk. tilbehør. Blant annet får du med to forskjellige børster, en fotfil og et barberhode.

ES-ED96 er selvsagt egnet for våt bruk og kan utmerket godt brukes med barberskum. Det vanlige epilatorhodet er skyllbart og er dessuten fleksibelt. Det finnes to forskjellige hastighetsinnstillinger.

Kort batterilevetid, men godt tilbehør
Ladetiden er det ingenting å si på, og man har fullt batteri på en time. På den annen side er levetiden på et fulladet batteri bare 30 minutter, noe som fremstår som litt lite, spesielt i denne prisklassen. Dette kan selvfølgelig være fullt ut tilstrekkelig avhengig av hvordan du bruker epilatoren.

Expert Reviews sammenligner denne epilatoren med en sveitsisk lommekniv på grunn av alt tilbehøret, og de synes at Panasonic ES-ED96 fungerer bra nok til å rettferdiggjøre prisen, selv om det er mulig å kjøpe produkter beregnet utelukkende for hvert enkelt formål som er bedre. De synes at ES-ED96 er effektiv, men de mener også at den innebygde belysningen kunne ha vært noe sterkere.

  • Flere tilbehør
  • Innebygd belysning
  • Noe knapp batterilevetid
93

Disse testene har vi gjennomgått

Review Loft - juli 2018
Recension av sex epilatorer

Expert Reviews - februari 2019
Experttest av sex epilatorer