0 100 83 1

Test: NutriBullet Pro - Beste smoothieblender

Mye effekt i liten forpakning

Produkt: Blender Kategori: Smoothieblender Kapasitet: 0,9 liter Inkluderte kanner: 2 Effekt: 900 watt Omdreininger per minutt: 25 000 Antall knivblader: 6 Antall hastigheter: 1 Pulsfunksjon: Nei

Denne blenderen kommer med to kanner i forskjellige størrelser samt en rekke tilbehør til disse. Den ene kannen rommer 0,5 liter og den andre 0,9 liter, noe som gir deg stor fleksibilitet med hensyn til hva du kan blande, da det kan være vanskelig å få plass til alle ingredienser i en mindre kanne.

Kannene inkluderer også et take-away-lokk og et håndtak som gjør kannen til en liten kopp. Alle deler kan vaskes i maskin, bortsett fra de avtakbare bladene og selve baseenheten. Ellers har blenderen en relativt høy effekt, 900 watt, men bare én hastighet. Den har imidlertid pulsfunksjon.

God til smoothies, men hvor godt bygget er den?

NutriBullet Pro får både ris og ros i en test hos Cnet. Testeren mener den klarer seg utmerket når det gjelder å blande smoothies, og at den kan håndtere andre oppgaver på en god måte, som å piske krem eller lage pesto.

Testeren opplever imidlertid at den ikke helt klarer hva som helst, og han er ikke helt fortrolig med blenderens utforming. Det faktum at det ikke er mulig å røre rundt i beholderen uten at man først løsner den og skrur løs bladene, er noe han opplever som en stor ulempe. Han stiller seg også tvilende til byggekvaliteten.

Denne blenderens høye effekt, gode blanderesultat og sjenerøse kanne gjør den til vår testvinner i denne kategorien.

  • Stor kanne
  • Høy effekt
  • Maskinvaskbare deler
  • Bare en hastighet
  • Ingen pulsfunksjon
83

Disse testene har vi gjennomgått

Cnet - augusti 2014
Experttest av NutriBullet Pro