0 100 88 1

Test: Lodge Pre-Seasoned Sauteuse - Beste støpejernspanne

Amerikansk kvalitetsstekepanne

Produkt: Stekepanner Materiale: Støpejern Diameter: 30 cm Induksjon: Ja Non-stick-belegg: Nei Opphengsøye: Ja Ildfast: Ja

Med en støpejernspanne fungerer det vanligvis slik at pannen får et naturlig non-stick-belegg etter noen gangers bruk. USA-produserte Lodge Pre-Seasoned Sauteuse har imidlertid allerede blitt brent inn med olje (også kalt innsteking) på fabrikken og har derfor en god overflate helt fra starten.

Pannen fungerer på alle typer kokeplater og i ovnen (til og med leireovner ifølge Lodge). Ifølge produsenten er pannen laget av premiumjern som er rustfritt og har lang levetid. Pannen har for øvrig to hellerenner på motsatt side av hverandre, slik at du kan helle ut av pannen uansett hvordan du holder den.

Krever en del vedlikehold

Denne stekepannen får generelt svært høye karakterer fra kjøperne. De gir den blant annet pluss for hvor velbygget den er, og hvor bra den fungerer når man først har stekt den ordentlig inn. Kundene påpeker at den både varmes opp og holder på varmen bra.

Enkelte har imidlertid problemer med at maten blir sittende fast i stekepannen, og til og med noen av dem som liker denne stekepannen, erkjenner at en støpejernspanne krever en del vedlikehold. Det er heller ikke alle som liker at pannen har en noe ujevn overflate, og enkelte gir den kritikk for at den er veldig tung.

Denne stekepannen blir vår testvinner i kategorien for støpejernspanner.

  • To hellerenner
  • Kan settes i ovnen
  • Leveres innstekt
  • Man må jobbe en stund for å opprettholde pannen i topp stand
88

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Lodge Pre-Seasoned Sauteuse