0 100 80 1

Test: Lodge Carbon Steel - God panne, hvis man er villig til å jobbe for det

Produkt: Stekepanner Materiale: Karbonstål Diameter: 25 cm Induksjon: Ja Non-stick-belegg: Nei Opphengsøye: Ja Ildfast: Ja

Denne pannen kan håndtere svært høye temperaturer, noe som gjør den spesielt godt egnet for eksempel til å brune kjøtt. Den fungerer på alle varmekilder og varmes opp raskt. Den holder også varmen godt både ved lave og høye temperaturer.

Pannen behandles med soyabønnebasert olje på fabrikken, for å få en naturlig non-stick overflate. Lodge mener at håndtaket fungerer bra for alle typer matlaging, da det er behagelig å holde i når stekepannen står på komfyren og samtidig får plass i de fleste ovner.

Rett inn i ovnen!

Kundevurderingene av denne stekepannen er i gjennomsnitt veldig høye. Den får blant annet ros for smidigheten i å kunne løfte den rett fra kokeplaten og inn i ovnen, og de fleste kjøpere mener at det er en veldig god stekepanne, og at overflaten blir veldig bra hvis man har nok tålmodighet.

Enkelte mener at denne stekepannen er altfor tung. Forbehandlingen fra fabrikken faller heller ikke alle helt i smak, og enkelte har hatt problemer med å få til overflaten, da denne stekepannen har en ganske grov tekstur. Dette har gjort at enkelte har behøvd å bruke sandpapir for å få den slett og oppnå en god overflate.

  • Ildfast
  • Forhåndsbehandlet på fabrikken
  • Tåler høy varme
  • Oppleves som tung av enkelte kunder
  • Krever en del vedlikehold
  • Dyr
80

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Lodge Carbon Steel