0 100 84 1

Test: Le Creuset Toughened - Veldig bra, men dyr

Produkt: Stekepanner Materiale: Aluminium Diameter: 28 cm Induksjon: Ja Non-stick-belegg: Ja Opphengsøye: Ja Ildfast: Ja

Le Creusets Toughened-serie med stekepanner er laget av presset aluminium, noe som gir pannene gode varmeledende egenskaper. Ifølge Le Creuset selv gjør dette pannene optimale for tilberedning av raske retter. De mener også at pannen er spesielt godt egnet til matlaging på lav til middels varme, selv om den klarer de fleste retter og temperaturer.

Toughened-stekepannene har non-stick-belegg både innvendig og utvendig, noe som gjør dem enklere å rengjøre og minimerer behovet for å bruke matfett under tilberedningen. Den kan brukes på alle typer kokeplater og kan også brukes i ovnen ved temperaturer opptil 260 grader. Le Creuset gir livstidsgaranti mot produksjonsfeil.

Håndterer det meste

Expert Reviews sparer ikke på superlativene når det gjelder denne stekepannen. De mener at non-stick-belegget fungerer aldeles utmerket, og at varmefordelingen i pannen er strålende. De er også fornøyd med at den fungerer på induksjonsplate, og at den ikke tar skade av å brukes i ovn eller vaskes i oppvaskmaskin.

Et mindre minuspunkt er at de mener at pannen kanskje er noe lav, noe som gjør at man må være litt forsiktig for å unngå å søle på kokeplaten. De stikker heller ikke under stolen at det er en veldig dyr stekepanne. De peker imidlertid på at den også leverer utmerket ytelse, akkurat som mange andre Le Creuset-produkter, og at den er verdt pengene.

  • God non-stick-overflate
  • Kan vaskes i maskin
  • Utmerket varmefordeling
  • Dyr
84

Disse testene har vi gjennomgått

Expert Reviews - februari 2019
Experttest av sju stekpannor

The Independent - oktober 2018
Experttest av tolv stekpannor

T3 - mars 2019
Experttest av tio stekpannor