0 100 95 1

Test: Landmann Avalon PTS+ 3.1 - Solid kvalitetsgrill

Prisklasse: Premium Typ: Vogn/stativ Antall hovedbrennere: 3 Hovedbrennereffekt: 16 kW Antall sidebrennere: 1 Type antenning: Elektrisk Grillflatens bredde: 53 cm Grillflatens dybde: 51,5 cm Sidebord: Ja, fast Termometer: Ja

Lokket på denne grillen er varmeisolert og har et innebygd termometer og endestykker av støpt aluminium. Andre deler av grillen er laget av rustfritt stål. Grillristen er todelt og laget av emaljeherdet støpejern. Grillen er utstyrt med tre hovedbrennere og en sidebrenner.

Det er to sidebord og et oppbevaringsskap. Sidebordene er utstyrt med redskapskroker, og skapet har en selvlukkende dør. Grillen har hjul som gjør grillen enkel å flytte på. Den har også Landmanns PTS-system (Power Thermal Spreading) for best mulig varmefordeling. Videre har den et system for fettoppsamling som skal forenkle rengjøringen.

God grill, men vanskelig å montere

Vurdering av denne grillen fra M3 er veldig høy. De roser den for grillens meget gode byggekvalitet (selv om de påpeker at den også er veldig tung), for den jevne varmefordelingen og for at den har en solid størrelse. Pluss i margen gis også for praktisk oppheng av ting som redskap og papirruller.

Det eneste store minuset M3 trekker fram, er at monteringen av denne grillen tar litt tid. De mener at det kreves en viss hendighet for å klare den, og en ting som gjør det hele litt mer komplisert, er at enkelte skruer ikke kan strammes med skrutrekker, men må i stedet trekkes til for hånd.

  • Høy byggekvalitet
  • God varmefordeling
  • Praktisk oppheng
  • Monteringen kunne ha vært enklere
95

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

M3 - maj 2019
Experttest av 8 gasolgrillar