0 100 81 1

Test: Hoover MBC500UV - Ideell for å friske opp sengen

Produkt: Håndstøvsugere Type: Ledningsdrevet Lydnivå: 89 dB Ledningslengde: 5 meter Effekt: 500 W Filter: Vaskbart Vekt: 2,2 kg

Madrasser og sofaer er en frodig grobunn for ulike bakterier og mikroskopiske kryp. Hoover MBC500UV er utformet nettopp for å håndtere dette problemet. Den har en UV-lampe som dreper 99,9 % av alle bakterier og er ideell for madrasser, sofaer og puter.

Støvsugeren har tre forskjellige rengjøringsmoduser og et syklonsystem som gir god sugeevne og forhindrer at filteret tilstoppes. Ledningen er 5 meter lang, og støvbeholderen rommer 0,3 liter. Støvsugeren er dessverre litt på den tunge siden med en vekt på 2,2 kg.

Moderate testresultater

I en test på Gadgetspeak får denne støvsugeren karakter 3 av 5. Testeren trekker blant annet fram støvsugerens antibakterielle egenskaper og lengden på ledningen, som han vurderer som fullt ut tilstrekkelig for de fleste senger.

MBC500UV får høye karakterer for sine funksjoner, men mer moderat vurdering av ytelse, verdi, brukervennlighet og design. Testeren bemerker blant annet at støvsugeren hadde problemer med å suge opp alt smuss fra bretter og skjøter i madrasser.

  • Dreper bakterier
  • God ledningslengde
  • Tung
  • Noe liten støvbeholder
  • Best egnet for myke underlag
81

Disse testene har vi gjennomgått

Gadgetspeak - may 2016
Experttest av Hoover MBC500UV