0 100 83 1

Test: GreenPan Venice - Veldig bra panne, men vær obs på hvordan du vasker den

Produkt: Stekepanner Materiale: Aluminium Diameter: 28 cm Induksjon: Ja Non-stick-belegg: Ja Opphengsøye: Ja Ildfast: Ja

Denne stekepannen er laget av anodisert aluminium, noe som gjør at metallet får en høyere korrosjonsbeskyttelse og stekepannen lengre levetid. Belegget, som GreenPan kaller Thermolon Infinity Pro, er forsterket med diamanter for høyere holdbarhet. GreenPan anbefaler imidlertid ikke at man bruker metallredskaper i denne stekepannen.

GreenPan Venice fungerer på alle typer kokeplater, så du trenger ikke å tenke på hva slags type komfyr du har, hvis du vurderer å kjøpe denne modellen. Stekepannen kan også utmerket godt settes i ovnen på enhver temperatur, da den i motsetning til enkelte andre modeller ikke har noen silikon- eller plastkomponenter.

Må ikke vaskes i oppvaskmaskin!

Good Housekeeping Institute har testet GreenPans Venice-serien, og den får en utmerket totalvurdering på 89 av 100. Belegget får mye ros for at ingenting blir sittende fast og pannen får en jevn varme. De beskriver pannene som lette, brukervennlige og velbalansert. Pannen får heller ingen synlige skader etter bruk på komfyr og i ovnen.

Det som trekker ned totalkarakteren, er hvor godt pannen håndterer maskinvask. Det oppstod noe rust på undersiden etter vask, pannen ble litt risset, og naglene så ikke lenger blanke ut. De anbefaler derfor at man vasker pannen for hånd for å unngå eventuelle skader.

  • Slitesterk overflate
  • Jevn varme
  • Tåler alle ovnstemperaturer
  • Kan skades av oppvaskmaskin
83

Disse testene har vi gjennomgått

Expert Reviews - februari 2019
Experttest av sju stekpannor

The Independent - oktober 2018
Experttest av tolv stekpannor

T3 - mars 2019
Experttest av tio stekpannor

Good Housekeeping - april 2018
Experttest av GreenPan Venice