0 100 83 1

Test: Google Wifi - Pen og enkel å installere

Prisklasse: Mellomklasse Wifi-standard: 802.11ac Trådløs sikkerhet: WPA2 Minne: 4 GB RAM: 512 MB Prosessor: 710 MHz Overføringshastighet: 1200 Mbps Frekvensbånd: 2 Brannmur: Ja USB: C Antall LAN-porter: 2 Antall antenner: 4

Google Wifi er en ruter som er optimalisert for å opprette et såkalt mesh-nettverk, der flere rutere kan kobles sammen for å danne et større nettverk med bedre dekning. I motsetning til enkelte typer tilgangspunkter trenger ikke dine mobile enheter opprette en ny tilkobling hvis du bytter rom, men den samme tilkoblingen opprettholdes i hele huset.

Det er også mulig å planlegge tilkoblinger og prioritere hvilke enheter som skal ha høyeste hastighet. Ruteren strømforsynes med USB C, men den kompakte størrelsen tillater ikke mer enn plass til to LAN-porter. Ruteren har en tilhørende mobilapp som gjør både tilkobling og utvidelse av nettverket til en rask prosess.

Begrenset med hensyn til tilkoblinger

Google Wifi får mye ros fra Mobil og får karakter 8 av 10. Noen eksempler på ting den får pluss for av testeren, er at den er veldig enkel å installere, og at forbindelsen er stabil og har god rekkevidde. Testeren gir generelt mye ros til appen og de tilgjengelige innstillingene.

Testeren har egentlig ingenting å bemerke, bortsett fra at han mener at den er litt dyr.

  • Enkel å installere
  • Stabil tilkobling
  • Dual band
  • Ingen USB-port
  • Bare to LAN-porter
83

Disse testene har vi gjennomgått

Mobil - oktober 2017
Experttest av Google Wifi