0 100 88 1

Test: Gardena PowerMax 1200/32 - For små plener

Produkt: Gressklippere Kraftkilde: Strømledning Klippeflate: 300 m² Oppsamler: Ja, 30 liter Klippeteknikk: Rotorklipper Motoreffekt: 1,2 kW Klippebredde: 32 cm Maks. klippehøyde: 6 cm Antall høydemoduser: 10 stk. Lydnivå: 96 dB Vekt: 8,3 kg

Gardena PowerMax 1200/32 er perfekt for deg som bare har en liten flat plen å ta vare på. Den dekker opptil 300 m², noe som ikke er så mye, men det kan som sagt passe godt for en mindre plen. Gressklipperen veier ikke mer enn 8,3 kg, så den er ikke tung å håndtere.

Klippehøyden kan justeres i ti forskjellige trinn og stilles inn med en knapp på den ene siden av gressklipperen. Gardena har utviklet et såkalt CnC-system for å samle opp det klipte gresset så effektivt som mulig, og det er plass til 30 liter gress i oppsamleren. Hvis du har dårlig med lagringsplass, kan håndtaket legges sammen for å gjøre klipperen litt mer plasseffektiv.

Liten og hendig

GadgetGear har testet denne gressklipperen og gir den gode vurderinger. Testeren synes blant annet at den er veldig enkel å montere, og også at den er lett å kjøre. Han opplever motoren som kraftig og stillegående. Han gir også pluss for at det er en billig modell.

Han testet den imidlertid på en plen som ikke er større enn 20 m² og undres om man kan bli nødt til å tømme oppsamleren minst en gang hvis man har en plen som er nærmere den maksimale klippeflaten på 300 m², og han mener også at det kan bli nødvendig med skjøteledning, siden ledningen ikke er lengre enn 15 meter.

  • Stillegående
  • Lett
  • Godt utvalg av høydemoduser
  • Kun egnet for mindre plener
88

Beste pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Gadget Gear
Experttest av Gardena PowerMax 1200/32

Råd & Rön - april 2018
Experttest av 77 gräsklippare