0 100 92 1

Test: Fitbit Alta HR - Logger treningen din automatisk

Prisklasse: Mellomklasse Materiale armbånd: Silikon Type glass: Gorilla Glass Skjermstørrelse: 1,4" Skjermtype: OLED Vekt: 25 g Vanntett: Ja Kompatibilite: iOS, Android, Windows Bluetooth: Ja Automatiske skrittmål: Ja Skritteller: Ja Kaloriforbruk: Ja Søvnovervåkning: Ja Batteritype: Oppladbart Batteritid (klokkemodus): 7 dager

For forskjellige typer trening kreves forskjellige hjertefrekvenser for at treningen skal bli så optimal som mulig. Fitbit Alta HR kan hjelpe deg med å holde rede på hvor du bør ligge i henhold til tre forskjellige typer trening: Fat Burn, Cardio og Peak.

Det har også en funksjon som heter Smarttrack, der aktivitetsbåndet kan gjenkjenne forskjellige typer trening og automatisk logge den, slik at det ikke er noe problem dersom du skulle glemme å starte loggingen når du skal trene. Som flere andre modeller av aktivitetsbånd kan det vise informasjon om kaloriforbrenning, antall skritt og hvor godt du sover.

Skjermen kan være vanskelig å vekke
Fitbit Alta HR får gode anmeldelser fra flere testere. Mobile gir et pluss for batterilevetiden og søvnmålingen, og i det førstnevnte støttes de av Cnet. Techradar liker designet og mener at skrittellingen er veldig nøyaktig.

På den annen side mener Mobil at det ikke alltid er helt enkelt å vekke skjermen, noe som kan gjøres enten ved å banke på den eller løfte båndet mot ansiktet. Mobile sier at dette fungerer omtrent halvparten av gangene. Techradar og Cnet legger til at skjermen kan være vanskelig å lese av under visse forhold.

  • Nøyaktig skrittelling
  • godt designet
  • god batterilevetid
  • Vanskelig å vekke skjermen
  • iblant vanskelig å lese informasjonen på skjermen
92