0 100 98 1

Test: Elodie Details - Perfekt for deg som vil kunne velge og vrake mellom farger

Prisklasse: Budsjett Lukking: Glidelås Materiale: Nylon, polyamid Fylling: Polyester Høyde x dybde (cm): 110 x 53 Hull for sele: Ja Vasketråd: Maskinvask Vannavvisende: Ja Vindtett: Ja

For optimal varmestyring er polstringen i denne vognposen delt inn i paneler. Vognposens overdel kan tas av helt, og det finnes en opphengslomme som tres over ryggstøtten. Vognposen har en universell passform og skal passe i de fleste barnevogner.

Ellers har den mange av de vanligste egenskapene, for eksempel at den er vannavvisende og vindtett, og den kan også åpnes på baksiden for selen i barnevognen. Den kan både vaskes i maskin og tørkes i trommel.

Testvinnende vognpose

Elodie Details` vognpose blir testvinner hos Best i test, blant annet fordi den har lange borrelåsåpninger i stedet for individuelle hull for selen, noe testeren mener gjør den mye enklere å bruke. Den får også pluss i margen for sin universelle passform og for det store utvalget av farger og mønster.

Det eneste minuset denne vognposen får, er at lengden ikke kan justeres, og at det heller ikke er mulig å sette på ulike lokk.

  • Enkel å bruke
  • God passform
  • Stort utvalg av farger og mønster
  • Ikke justerbar lengde
98