0 100 92 1

Test: Electrolux ZB6114BO - Beste håndstøvsuger i premiumklassen

Smidig med praktiske funksjoner

Produkt: Håndstøvsugere Prisklasse: Premium Lydnivå: 87 dB Batteritid: 14 min Ladetid: 240 min Filter: Vaskbart Vekt: 1,5 kg

Electrolux ZB6114BO har flere smarte funksjoner som gjør rengjøringen litt enklere. Den har et integrert, avlangt munnstykke for stedene som er vanskelig å få tilgang til. Det medfølger dessuten et fugemunnstykke og et børstemunnstykke for skjøre gjenstander. Disse oppbevares i ladestasjonen, som er utformet på en slik måte at støvsugeren kan lades i fem forskjellige stillinger, avhengig av behovene dine.

Foran har støvsugeren to små hjul, som gjør at du ikke trenger å dra støvsugeren rundt rett mot underlaget og risikere riper. En blå lampe forteller deg når det er på tide å lade støvsugeren, som gjøres på 4 timer. Batteriet varer da i ca. 14 minutter.

Støvbeholderen kan tas ut og tømmes, eller du kan tømme den ved å åpne en liten luke og støvsuge ut innholdet med en vanlig støvsuger. Støvsugeren har såkalt Cyclonic-teknologi, som skal forhindre at filteret tilstoppes av støv.

Bra for de små jobbene

Kjøperne er generelt fornøyd med dette produktet. Sugekraften får mye ros, og støvsugeren beskrives som lett å tømme. Den nevnes som et produkt som er perfekt til for eksempel en bobil eller rask rengjøring av enkelte rom. Den får også pluss for det innebygde munnstykket.

På minussiden får den en viss kritikk for batterilevetiden, som enkelte anser som veldig kort. Enkelte mener også at ladetiden er for lang. Det påpekes også at den er best for små rengjøringsjobber snarere enn for storrengjøring, og at dyrehår i tepper er noe den kan måtte slite med.

De mange smarte funksjonene, støvbeholderens fullt godkjente størrelse og den relativt gode batterilevetiden gjør den til vår testvinner i denne prisklassen.

  • God størrelse støvbeholder
  • Fleksibelt ladestativ
  • Integrert munnstykke
  • Ikke optimal for dyrehår
92

Disse testene har vi gjennomgått

Elgiganten
Kundrecensioner av Electrolux ZB6114BO

Product Review
Kundrecensioner av Electrolux ZB66114BO