0 100 90 1

Test: Electrolux ZB5003 - Beste håndstøvsuger i mellomklassen

Liten og hendig

Produkt: Håndstøvsugere Prisklasse: Mellomklasse Lydnivå: 77 dB Batteritid: 10 min Ladetid: 960 min Filter: Vaskbart Vekt: 0,92 kg

Electrolux ZB5003 er en smidig liten støvsuger med en rekke praktiske funksjoner. Den har to små hjul foran for å gjøre det lettere å støvsuge benkeflater og annet, og som dessuten gjør at du slipper å dra støvsugeren rett på underlaget og risikere riper eller andre skader. Støvbeholderen kan løsnes og tømmes i søppelbøtten, men kan også tømmes med en vanlig støvsuger gjennom en liten luke hvis man skulle ønske det.

Batteriets levetid og ladetiden er ikke den beste; 14 timers lading gir 10 minutter med rengjøringstid. Dette er imidlertid ikke noe ekstraordinært for håndstøvsugere i denne prisklassen. På støvsugeren finnes det en liten lampe som indikerer når det er på tide å lade batteriet. Støvsugeren bruker såkalt Cyclonic-teknologi med støvseparasjon for å hindre at støv samler seg opp i filteret.

Blandede omtaler fra kjøperne

Kjøpernes vurderinger av denne støvsugeren er generelt høye. Den beskrives som liten, hendig og enkel å bruke. Batterilevetiden beskrives som god, og det samme gjelder prosedyren for å tømme støvbeholderen. Den blir også vurdert som lett å rengjøre.

På minussiden er det enkelte kunder som bemerker at det ikke følger med noen dokkingstasjon for opplading, bare en ledning. Det er også noen kunder som synes at støvsugeren gir fra seg nokså mye lyd, men at den ikke har en sugekraft som forsvarer støynivået. Den lange ladetiden gir også minus i margen.

  • Innebygde hjul
  • Lett å tømme og rengjøre
  • Lett
  • Høylytt
  • Ingen dokkingstasjon
90

Disse testene har vi gjennomgått

Ebay
Kundrecensioner av Remington Dual Foil Travel Shaver TF70