0 100 85 1

Test: Electrolux ESF2400OW - Praktisk under middagsselskaper

Produkt: Oppvaskmaskin Kategori: Benkoppvaskmaskin Kapasitet: 6 kuverter Lydnivå: 50 dB Energiklasse: A+ Justerbar overkurv: Nei Lengde (Mål): 44 cm Bredde (Mål): 55 cm Høyde (Mål): 50 cm Vekt: 20,6 kg Vannforbruk per oppvaskkjøring: 7 liter

En kompetent maskin med en del gode funksjoner som ikke utmerker seg tilstrekkelig til å bli testvinner.

Maskinen har en såkalt Autosensor-funksjon, som registrerer hvor mye oppvask du har satt inn, og hvor skitten den er, og kan gjøre programinnstillinger basert på dette.

Det finnes også et hurtigprogram som bare tar bare tyve minutter, som Electrolux kaller "Party-program". De markedsfører dette som et program som er nyttig under middagsselskaper, da oppvasken fra hovedretten kan være ferdig før dere har fullført desserten.

Varsel om påfylling

Displayet viser hvor mange minutter det er igjen av programmet, og det er også en indikator for når det er på tide å fylle på med salt og skylleglans. Du kan velge forsinkelse på programmet, og det finnes også et intensivprogram.

De som har kjøpt denne maskinen er nokså fornøyd, men mange opplever at det er lite plass, og at den kan være vanskelig å laste med litt større tallerkener og litt lengre bestikk.

  • 20-minutters program
  • Indikerer salt- og spyleglansnivå
  • Autofunksjon
  • Enkelte kjøpere føler at det er trangt i maskinen
85