0 100 71 1

Test: Electrolux ESB2500 - Hendig liten maskin som fikser smoothies

Produkt: Blender Kategori: Smoothieblender Kapasitet: 0,6 liter Inkluderte kanner: 2 Effekt: 300 watt Omdreininger per minutt: 23 000 Antall knivblader: 4 Antall hastigheter: Ikke oppgitt Pulsfunksjon: Ja

Electrolux ESB2500 er en smart liten blender som passer godt for deg som pleier å være "på farten". Det følger med to flasker som hver rommer 0,6 liter, og som har smidige to-go-lokk. Selve blenderen har et hus i rustfritt stål og sugepropper under slik at blenderen ikke skal gli rundt under bruk.

Motoren er på 300 watt, som er i minste laget. Men det bør være nok til å blande smoothies, selv om litt høyere effekt anbefales for ingredienser som kan være litt vanskeligere å blande. Blenderen har imidlertid en pulsfunksjon, og de fire knivbladene jobber på fullt godkjente 23 000 omdreininger per minutt. Bladene kan løsnes og kan som flaskene vaskes i maskin.

Kundene er fornøyd

Gjennomsnittsvurderingen fra kjøperne er svært høy. ESB2500 får blant annet mye ros for at den er lett å bruke, lett å rengjøre og for fleksibiliteten i at den har to medfølgende flasker. Kundene synes også at den klarer å blande det meste, til tross for motorens lille størrelse.

Enkelte opplever imidlertid at blanding av for eksempel frosne bær fungerer bedre hvis de tines litt først. Andre forteller at de har måttet ta løs og riste flasken noen ganger for at blenderen skal kunne klare å blande alt, og at flaskenes lille størrelse gjør det nødvendig å fylle på ingredienser i flere omganger.

  • To medfølgende flasker
  • Godt omdreiningstall
  • Maskinvaskbare deler
  • Effekten er i det minste laget
71