0 100 96 1

Test: Ecoride Ambassador AXS H-8 - Beste damesykkel

Velbygd el-sykkel med praktisk oppbevaringssystem

Produkt: El-sykkel Rammetype: Dame Modellår: 2021 Antall gir: 8 Støtdempere: Udempet Bremsetype: Skivebrems og fotbrems Vekt: 24 kg Spenning: 36 V Motoreffekt: 250 W Makshastighet: 25 km/t Batteritype: Li-Ion Batterikapasitet: 16 Ah Ladetid: 3 timer Maksimal rekkevidde: 85 km

Ecoride Ambassador AXS H-8 er en pent designet el-sykkel som gjør seg best i bymiljøer. Rammen har en pen, svart farge, og batteriet er plassert på rammen, rett foran bakhjulet, i stedet for under pakkeholderen. Sykkelen er utstyrt med både pakkeholder og sykkelkurv, som er kompatible med ACP-systemet med dets smarte oppbevaringsløsninger.

Ecoride Ambassador har skivebremser fra Shimano både foran og bak, og også girsystemet er fra Shimano (8 gir å velge mellom). Du får ut opptil 85 km rekkevidde fra et fulladet batteri, som utrolig nok lades fullt på bare 3 timer. Du får all informasjonen du trenger, på et fargedisplay montert på styret.

Solid, men også tung
Samlet sett får denne el-sykkelen høy vurdering av M3. De roser den for oppbevaringsmulighetene man får med ACP-systemet, og de mener at sykkelen er veldig godt bygget og solid. Rekkevidden får også pluss i margen, og det samme gjør motorkraften.

Testeren medgir imidlertid at den robuste konstruksjonen også gjør at sykkelen kan oppfattes som uhåndterlig, og til tross for det praktiske ACP-systemet mener hun at kurvene er noe skranglete. Hun forteller også at det ikke alltid fungerer helt feilfritt å skifte gir når man legger mye kraft på pedalene.

  • Velbygget
  • God batterilevetid
  • Praktisk oppbevaring
  • Kan oppleves som tung
  • Ikke helt feilfritt girsystem
96

Disse testene har vi gjennomgått

M3 – mars 2021
Experttest av Ecoride Ambassador