0 100 81 1

Test: De Buyer Mineral B Element - Fransk håndverk som krever en del jobb

Produkt: Stekepanner Materiale: Karbonstål Diameter: 28 cm Induksjon: Ja Non-stick-belegg: Nei Opphengsøye: Ja Ildfast: Ja

Mineral B Element fra franske De Buyer beskrives av produsenten som en stekepanne som er ideell for steking, bruning og grilling. Karbonstålpanner har ikke non-stick-belegg, men denne pannen er utstyrt med et lag med bivoks fra fabrikken for å motvirke rust og hjelpe deg med å steke den inn.

Det går fint å bruke metallredskaper i denne pannen, og den fungerer på alle varmekilder. Den kan også settes i ovnen, men bare i temperaturer opptil 230 grader. Denne stekepannen bør ikke vaskes i oppvaskmaskin; det holder å tørke av overflødig olje med kjøkkenpapir.

Kundefavoritt

Denne stekepannen får svært høye gjennomsnittskarakterer blant kjøperne på Amazon. Den får blant annet ros for at den er veldig holdbar og velbalansert. De fleste medgir at det krever litt jobb å få til en god non-stick-overflate, men at stekepannen fungerer helt feilfritt når dette først er oppnådd.

Blant de som ikke er utelukkende positive, er en av klagene at det enten er veldig vanskelig eller ikke har vært mulig i det hele tatt å få til overflaten på pannen. Den beskrives også som noe tung, og det er heller ikke alle som er sikre på at den er bedre enn en støpejernspanne.

  • Velbygd
  • Ildfast
  • Tåler metallredskaper
  • Tung
  • Krever en del jobb å få til overflaten
  • Bør ikke vaskes i oppvaskmaskin
81

Beste pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av De Buyer Mineral B Element