0 100 96 1

Test: Clatronic HS 2631 - Beste ledningsdrevne håndstøvsuger

Lett å bære rundt og god rekkevidde

Produkt: Håndstøvsugere Type: Ledningsdrevet Lydnivå: 73 dB Ladetid: 6 meter

Med et grått design som kan synes å være hverdags, er dette kanskje ikke den mest stilige støvsugeren, men den er ikke uten fordeler. Vekten er ikke helt ubetydelige 1,6 kg, men det følger med en skulderrem som gjør det lettere å bære den rundt i hjemmet.

Ledningen er dessuten sjenerøs med en lengde på seks meter, noe som gir en god rekkevidde. Effekten ligger på 700 watt, noe som er vanskelig å overgå. Et lydnivå på 73 desibel er fullt godkjent, og i tillegg til standardmunnstykket leveres denne støvsugeren med en støvsugerslange.

Beskrives som hendig av kundene

Denne støvsugeren får generelt svært gode vurderinger fra kjøperen. Den får pluss for hvor god sugekraften er, og hvor praktisk den er å bruke, ikke minst med den medfølgende skulderremmen. Den beskrives som et utmerket produkt å bruke i bilen.

De som har noe å bemerke om denne modellen, stiller spørsmålstegn ved hvor bra byggekvaliteten er. I noen tilfeller har plasten blitt slitt ut etter en tids bruk, og det fortelles også at løse deler har falt ut fra støvsugeren under tømming av støvbeholderen. Totalt sett blir den likevel vår testvinner i denne kategorien.

  • God sugekraft
  • Lang rekkevidde
  • Sjenerøs støvbeholder
  • Byggekvaliteten kan være tvilsom
96

Disse testene har vi gjennomgåttr

Amazon
Kundrecensioner av Clatronic HS 2631