0 100 90 1

Test: Carena Fårö Lux - Det skal ikke være noen risiko for at den sklir ut av vognen

Prisklasse: Budsjett Lukking: Glidelås Materiale: Polyester Fylling: Polyester Høyde x dybde (cm): 110 x 45 Hull for sele: Ja Vasketråd: Håndvask Vannavvisende: Ikke oppgitt Vindtett: Ikke oppgitt

Carena Fårö Lux passer som mange andre vognposemodeller på markedet i dag i de fleste barnevogner. Den har standardfunksjoner som hull for selen i barnevognen, og den har også sklisikring bak og sikkerhetskroker, slik at du kan være ekstra sikker på at vognposen ikke faller ut av vognen.

Overdelen på Carena Fårö Lux kan brettes ned og kneppes fast, eller fjernes helt. Dessverre skal den ikke vaskes i maskin, men det er bare håndvask som gjelder. Glidelåsen på lokket er en såkalt toveis glidelås, slik at den kan åpnes fra begge retninger.

Oppleves som lun og varm

Denne vognposen får gode vurderinger både fra testere og kjøpere. Best i test berømmer den for at den fungerer bra med de fleste barnevogner og fordi den føles lun og varm. Kjøperne er enige i dette og gir dessuten pluss for at vognposen er pen og prisgunstig.

Blant de få ikke helt fornøyde kundene nevnes det at den er for stor for enkelte barnevognmodeller, men ellers har ikke kundene mye å bemerke negativt. Det har heller ikke Best i test, som imidlertid mener at den føles litt trang i fotenden hvis den skal brukes av et større barn som har sko på.

  • Passer bra i de fleste barnevogner
  • Sklisikring
  • Varm
  • Noe trang i fotenden
90