0 100 95 1

Test: Bugaboo High Performance - Innebygd beskyttelse mot skitne sko

Prisklasse: Premium Lukking: Glidelås Materiale: Polyester Fylling: Polyester Høyde x dybde (cm): 100 x 51 Hull for sele: Ja Vasketråd: Maskinvask Vannavvisende: Ja Vindtett: Ja

Bugaboo High Performance har et lokk som er fylt med dun, og om det skulle være litt ekstra kaldt, medfølger det et dunfylt lag som du legger i lokket for litt ekstra varme. Ytterstoffet har et såkalt Teflon-belegg og vanntette glidelåser som beskytter mot vær og vind.

Lokket kan åpnes delvis eller fjernes helt, noe som forvandler vognposen til en sittepute. Inne i vognposen er det et smussavvisende materiale i bunnen som beskytter mot skitne eller våte sko og støvler. Vognposens åpning kan justeres med snor.

Passer perfekt i barnevognen

En tester på bloggen Pish Posh Baby er veldig positiv til Bugaboo High Performance, med spesielle pluss for designet, hvor varm den er, og hvor godt den passer i barnevognen. Best i test gir også pluss for passformen i Bugaboos barnevogner og også for at lokket kan tilpasses etter temperaturen.

Pish Posh Baby har intet negativt å bemerke om vognposen, mens Best i test gir minus for at forstykket er noe kort, noe som fører til at barnets armer havner utenfor. Den høye prisen trekker også vurderingen noe ned.

  • Varmt
  • Justerbart lokk
  • Smussbeskyttelse på innsiden
  • Dyrt
  • Noe kort forstykke
95

Beste pris hos: