0 100 95 1

Test: Bugaboo - Naturlig impregnert

Prisklasse: Mellomklasse Lukking: Glidelås Materiale: Polyester Fylling: Polyester Høyde x dybde (cm): 60 x 50 Hull for sele: Ja Vasketråd: Maskinvask Vannavvisende: Ja Vindtett: Ja

For å sikre at vognposen er vanntett, har Bugaboo behandlet den med såkalt bambuskull, et miljøvennlig fibermateriale utvunnet fra vill bambus. Dette er et klart mer miljøvennlig alternativ å bruke enn forskjellige typer kjemisk impregnering.

Lokket lukkes med glidelås og kan fjernes helt eller bare delvis, og åpningen kan strammes med en snor om nødvendig. Glidelåsen kan også åpnes fra begge sider, og vognposen er tilgjengelig i 13 forskjellige farger.

Gir et godt inntrykk med hensyn til kvalitet, men det stilles spørsmål ved vaskbarheten

Denne vognposen har en høy gjennomsnittlig vurdering fra kjøperne. Den får blant annet ros for at den føles lun og varm, og for den praktiske toveis glidelåsen. Den får også pluss for at den er lett å ta inn og ut, og for at den gir inntrykk av å holde høy kvalitet.

De som ikke er helt fornøyd med vognposen, mener blant annet at den er litt dyr til å være en universalmodell, og det er heller ikke alle som synes at den tåler maskinvask spesielt godt. Noen mener for eksempel at skitten kan være vanskelig å fjerne hvis barna har hatt skitne sko på seg, og i noen tilfeller har fargen mistet glansen etter maskinvask.

  • Lun og varm
  • Gir inntrykk av høy kvalitet
  • Impregnert med naturlige materialer
  • Noen mener at vognposen ikke tåler maskinvask spesielt bra
95