0 100 91 1

Test: Bosch SKS62E22EU - Beste benkoppvaskmaskin

Smart til å være en benkoppvaskmaskin

Produkt: Oppvaskmaskin Kategori: Benkoppvaskmaski Kapasitet: 6 kuverter Lydnivå: 48 dB Energiklasse: A+ Justerbar overkurv: Ja Lengde (Mål): 45 cm Bredde (Mål): 55 cm Høyde (Mål): 50 cm Vekt: 21,3 kg Vannforbruk per oppvaskkjøring: 8 liter

Til å være en benkoppvaskmaskin har denne maskinen et relativt stort antall smarte funksjoner og en rekke nyttige programmer.

Blant annet har den en VarioSpeed-funksjon som kan halvere programtiden. I tillegg finnes det et hurtigprogram som bare tar en halv time. Den har også et automatisk program og sensorer som kan føle av hvor skitten oppvasken er, og hvor mye vann som er nødvendig.

Det finnes også et intensivprogram som man kjenner igjen fra fullstore oppvaskmaskiner, som vasker med høyere trykk og høyere temperaturer. Det er også mulig å stille inn maskinen til å tørke ekstra tørt og stille inn forsinkelse hvis du ønsker dette. 

Stillegående

Den såkalte EcoSilence-motoren er ekstra stillegående, ekstra energieffektiv og forbruker minimalt med strøm. Den har heller ingen kullbørster, noe som gjør den enda mer stille, og lydnivået lander på imponerende 48 desibel.

Kundetilfredsheten på denne maskinen er høy, og kjøperne er fornøyd med hvor rent den vasker opp, og hvor stille den går. Noen bemerker imidlertid at det kan være vanskelig å sette inn dype tallerkener og skåler på en stabil måte. Samlet sett blir dette likevel vår testvinner.

  • Hurtigprogram
  • Stillegående
  • Intensivprogram
  • Vanskelig å få inn dype tallerkener og skåler
91

Disse testene har vi gjennomgått

Bosch
Kundrecensioner av Bosch SKS62E22EU

Elgiganten
Kundrecensioner av Bosch SKS62E22EU