0 100 83 1

Test: Bosch BHN14090 - Kompakt, men grunnleggende

Produkt: Håndstøvsugere Prisklasse: Mellomklasse Lydnivå: 75 dB Batteritid: 12 min Ladetid: 960 min Filter: Vaskbart Vekt: 1,2 kg

Dette er en relativt kompakt støvsuger som veier litt over 1 kilo og er knapt under 40 centimeter lang. Dette betyr imidlertid også at støvbeholderen er ganske liten, da den bare rommer 0,3 liter. Men BHN14090 er designet for å ha en høy luftstrøm og kunne opprettholde sugekraften selv når posen begynner å bli full.

Den er stilig designet i svart og sølv, og det er en indikator på støvsugeren som forteller når det er på tide å lade batteriet. Batteriet varer i 12 minutter og trenger rundt 14 timer for å lades fullstendig opp. Et avlangt fugemunnstykke som gjør det lettere å komme til på trange steder, følger med.

Anbefales ikke for tepper

Kjøperne på Amazon.de er ikke altfor glade i denne støvsugeren. Blant de positive tingene nevnes det at støvsugeren er liten og hendig, og at den håndterer støv og smuler på bordplater og lignende på en god måte. Det medfølgende fugemunnstykket får også en del skryt.

Imidlertid peker mange på at batterilevetiden er i korteste laget, og at ladingen tar svært lang tid. Det er også flere som opplever at støvsugeren sliter hvis det er snakk om noe annet enn lett smuss på harde overflater, for eksempel dyrehår i tepper og lignende. Enkelte hadde også ønsket at det fantes en form for oppbevaring for det ekstra munnstykket.

  • Lett håndterbar størrelse
  • Problemer på tepper
  • Liten støvbeholder
83

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Bosch BHN14090