0 100 96 1

Test: Blendtec Designer 625 - Kraftigere motor enn på enkelte motorkjøretøyer

Produkt: Blender Prisklasse: Premium Kapasitet: 2,5 liter Inkluderte kanner: 1 Effekt: 2200 watt Omdreininger per minutt: 29 000 Antall knivblader: 4 Antall hastigheter: 6 Pulsfunksjon: Ja

Hvis du er ute etter en blender som er fullpakket av effekt, er denne modellen kanskje noe for deg. Motoren har en effekt på hele 2200 watt, noe som tilsvarer tre hestekrefter og kan sammenlignes med enkelte mopedmotorer!

Blenderen er utstyrt med en berøringsskjerm der du kan gjøre innstillinger. Det er seks forskjellige hastigheter og fire forskjellige standardprogrammer å velge mellom: smoothie, iskrem, juice og varm suppe. Det finnes også en pulsfunksjon. Kannen rommer hele 2,5 liter og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Utmerket testresultat

Blendtec Designer 625 får mye ros i en test hos The Kitchn. De liker spesielt standardprogrammene, som lar deg starte et program slik at blenderen kjører selv til den er ferdig. Under testen gikk det veldig bra å blande det meste, og blenderen får også ros for at kannen kan vaskes i oppvaskmaskin.

En ting som The Kitchn reagerer på, er at det ikke er noen stamper (en type mortelstøter), noe som kan gjøre det vanskeligere hvis man blander ting som krever at man rører litt på ingrediensene under blandingen. Testeren hadde for eksempel problemer med å få til konsistensen på mandelsmør, noe hun mener hadde vært lettere med en stamper.

  • Kraftig motor
  • Veldig stor kanne
  • Pulsfunksjon
  • Bare en medfølgende kanne
96

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

The Kitchn - april 2015
Experttest av Blendtec Designer 625