0 100 89 1

Test: Black+Decker PV1820L - Munnstykket er tilpasset fleksibilitet

Produkt: Håndstøvsugere Prisklasse: Premium Lydnivå: 85 dB Batteritid: 10 min Ladetid: 240 min Filter: Vaskbart Vekt: 1,38 kg

Black+Decker har tenkt på fleksibilitet i designet av denne støvsugeren. Munnstykket kan roteres 200 grader for lettere tilgang på trange steder og har dessuten en integrert børste for skjøre overflater samt et fugemunnstykke, som også er integrert, for å få tilgang for eksempel mellom sofaputer og bilseter.

Hele støvsugeren er foldbar for å gjøre den lettere å oppbevare. Støvbeholderen er gjennomsiktig slik at det er lettere å se når den begynner å bli full, og den har såkalt Cyclonic Action som hindrer støv fra å sette seg fast i filteret. En indikator på støvsugeren indikerer at batteriet begynner å bli lavt.

Batteriet er langt fra optimalt, ifølge testerne

PV1820L har blitt vurdert av Top Ten Vacuums, og de gir den høye karakterer, med bare noen få bemerkninger. De synes den er hendig å bruke og enkel å rengjøre, og at den har en imponerende sugekraft for sin lille størrelse. De beskriver også de integrerte munnstykkene som praktiske og enkle å felle ut.

Imidlertid mener de at batterilevetiden og ladetiden har en del å gå på. Testeren er heller ikke helt sikker på hvor nyttig det er at det er mulig å vinkle munnstykket, med mindre du støvsuger møbeloverflater.

  • God sugekraft
  • Integrert tilbehør
  • Enkel tømming
  • Testere opplever batterilevetiden som noe kort
89

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Top Ten Vacuums - februari 2018
Experttest av Black+Decker PV1820L