0 100 85 1

Test: Black+Decker NV1210AV - Spesielt utformet for bilen

Produkt: Håndstøvsugere Type: Ledningsdrevet Lydnivå: 75 dB Ledningslengde: 5 meter Effekt: Ikke relevant Filter: Vaskbart Vekt: 0,98 kg

Black+Decker NV1210AV, som også kalles Dustbuster Auto, er utformet for å fungere som bilstøvsuger. Den kan kun kobles til et 12-voltsuttak (standard i biler) og ikke til en standardkontakt. Ledningen er fem meter lang, som er fullt godkjent.

Det følger med en støvsugerslange med børste, et fugemunnstykke samt ytterligere tilbehør slik at du kommer til hvor som helst i bilen. Støvsugeren veier 0,98 kg, noe som er ganske lite. Støvbeholderen er imidlertid i det minste laget, bare 0,36 liter.

Populær blant kjøperne

Den gjennomsnittlige kundetilfredsheten for dette produktet er høy. De fleste mener at sugekraften er veldig god, og at støvsugeren får jobben gjort på en god måte. Tilbehøret og den lange ledningen får også mye ros, og mange mener at det ikke er noe problem i det hele tatt å støvsuge hele bilen.

Ikke alle er imidlertid helt enige om hvorvidt sugekraften er tilstrekkelig, og enkelte mener det er nødvendig med flere runder med støvsugeren før all smuss er borte. Å ta av og montere tilbehør oppleves også som komplisert av noen kjøpere.

  • Lav vekt
  • God ledningslengde
  • Flere medfølgende tilbehør
  • Går bare på 12 volt
  • Noe liten støvbeholder
85

God pris hos: