0 100 97 1

Test: Bestway Lay-z Spa Honolulu Airjet - Beste spabad

Prisgunstig og velbygget spabad

Produkt: Spabad Prisklasse: Mellomklasse Form: Rundt Materiale: PVC Antall jetdyser: 140 Antall plasser: 6 Volum (liter): 916 Varmekapasitet: 40 grader Spenning: 240 V Høyde: 71 cm Bredde: 196 cm Dybde: 196 cm Fylt vekt: 954 kg

Lay-z Spa Honolulu Airjet er en modell av spabad som på mange måter er veldig lik andre modeller fra Bestway. Det har et volum på 916 liter, 140 dyser, er 196 cm i diameter og har plass til opptil 6 personer.

Det som kanskje gjør at det skiller seg noe fra andre modeller, er at PVC-kabinettet har et mønster som skal minne om rotting, noe som er en smart detalj hvis du ser etter et spabad som i størst mulig grad passer inn sammen med dine øvrige utemøbler.

Bare positive anmeldelser
Honolulu Airjet får bare gode vurderinger av kjøperne hos Argos. Blant de tingene som stikker seg ut som fordeler med spabadet, er at det gir mye for pengene og har god plass. Det blir også beskrevet som velbygd og relativt stillegående.

Installasjonen av spabadet blir generelt beskrevet som en enkel prosess, selv om enkelte kjøpere medgir at de måtte se en instruksjonsvideo for å forstå alle trinnene. Dette er imidlertid det eneste negative som sies om denne modellen.

  • God størrelse
  • Velbygget
  • Relativt stillegående
  • Installasjonen er kanskje ikke helt selvforklarende for alle
97

Disse testene har vi gjennomgått

Argos
Kundrecensioner av Bestways Lay-z Spa Honolulu Airjet