0 100 95 1

Test: Bergans of Norway Snötind - Beste budsjettdress

Lett og komfortabel

Produkt: Vinterdresser Prisklasse: Budsjett Materialer: Polyamid, polyester Knepping: Glidelås Alder: 12–36 måneder Størrelser: 80–128 Pusteevne: 10 000 g/m²/24t Vannsøyle: 10 000 mm Avtakbar hette: Ja Fotstrikker: Ja Vann-/vindtett: Ja Reflekser: Ja

Snötind er laget i et materiale som Bergans kaller for Bergans Element Active, et materiale i to lag som er vanntett, vindtett og pustende. Både pusteevnen og vannsøylen ligger på solide 10 000.

Utedressen er forsterket i albuer, knær, sete og bena. Hetten kan tas av, og utedressen har reflekser på flere steder, blant annet på glidelåsløperen. Dessverre mangler den snølås, men bena er utstyrt med strikker og fotstropper.

Gjennomtenkte detaljer

Bergans of Norway Snötind får mye skryt når Sportamore tester vinterdresser. De gir høye karakterer for hvor lett barna beveger seg i dressen, og deres vurdering er også den at den er lett å ta av, komfortabel og lett. At dressen har justerbare stropper i silikon i stedet for strikk gir også pluss i margen, da dette anses som mer holdbart i lengden.

Sportamore har ikke så mye negativt å bemerke, men de mener imidlertid at refleksene kunne vært litt bredere, selv om antallet i seg selv er bra.

  • Komfortabel
  • Lett
  • Lett å ta av barnet
  • Refleksene oppleves som noe smale
95