0 100 96 1

Test: Berg Favorit InGround Comfort 330 cm - Beste nedgravbare trampoline

Kvalitetsprodukt med medfølgende sikkerhetsnett

Produkt: Trampoline Kategori: Nedgravbar Medfølgende sikkerhetsnett: Ja Form: Rund Maks. personvekt: 100 kg Antall fjærer: 72 stk. Høyde: 20 cm Bredde kantbeskyttelse: 38 cm Størrelse: 330 cm

Denne trampolinen fra Bergs inngangsserie Favorit har en rund matte med en diameter på 330 cm, noe som gir et areal på 8,5 m². Den leveres med et sikkerhetsnett, og matten hviler 20 cm over bakken. Mattens kantbeskyttelse er 38 cm bred og tykkere i ytre kant for å gi ekstra beskyttelse ved den harde rammen.

Kantbeskyttelsen har for øvrig et ytterlag laget av PVC-plast for å maksimere levetiden. Inkludert sikkerhetsnett blir mattens høyde 200 cm. Sikkerhetsnettet har en overlappende, selvlukkende åpning som skal forhindre ulykker, og stolpene er kledd i mykt skum. Matten er testet for vekter på 550 kg, men Berg anbefaler ikke mer enn 100 kg belastning om gangen.

Verdsatt av kundene, men nettet oppfattes som kronglete

Denne trampolinen får veldig høye vurderinger av kjøperne. De fleste beskriver den som et produkt av meget høy kvalitet som er langt bedre enn billigere, enklere modeller. Spretten anses også som veldig god. Stort sett mener kundene også at monteringen er en grei prosess, i hvert fall hvis man er et par personer om det.

Det eneste kjøperne har å bemerke, er at sikkerhetsnettet er vanskeligere å montere enn ønskelig, og noen forteller også at nettet har blitt ødelagt under monteringen. Det er også flere kunder som påpeker at det kreves en god del arbeid for å grave hullet som trampolinen skal stå i.

Denne trampolinen blir vår testvinner i denne kategorien.

  • Sikkerhetsnett inngår
  • God bredde på kantbeskyttelsen
  • Monteringen av nettet oppfattes som komplisert av enkelte kunder
96