0 100 90 1

Test: B.O.Z.Z. Ergo - Kan også brukes som pute i barnevognen

Prisklasse: Budsjett Lukking: Glidelås Materiale: Polyester Fylling: Polyester Høyde x dybde (cm): 98 x 67 Hull for sele: Ja Vasketråd: Ikke oppgitt Vannavvisende: Ja Vindtett: Ja

Vognposen Ergo fra svenske B.O.Z.Z. kan ikke bare brukes som vognpose, men også som pute i barnevognen. Du kan nemlig åpne fronten med glidelås og til og med fjerne den helt hvis du skulle ønske det.

Vognposens hodeende kan strammes noe med snor for en lunere følelse. Vognposen passer i de fleste barnevogner, men er spesielt designet for ergonomiske sittedeler. Akkurat som mange andre vognposer har den åpninger for selen i barnevognen og er også vannavvisende og vindtett.

Passer bra, men størrelsen er tvilsom

Allt om Barnvagnar roser denne vognposen for dens utmerkede passform i ergonomiske sittedeler, delvis fordi den har en opphengslomme som trekkes over ryggstøtten, og testeren mener at vognposen aldri vil skli i en ergonomisk sittedel.

På den annen side bemerker testeren vognposens størrelse, som vurderes som noe kort, og vognposens åpning får også minus i margen da den er for stor og slipper inn en del kald luft. Vognposens tykkelse vurderes heller ikke som helt optimal for de aller kaldeste dagene.

  • Utmerket passform i ergonomiske sittedeler
  • Kort
  • For stor åpning
  • Ikke tykk nok for det kaldeste været
90

God pris hos: